Zo gaat de eindsprint eruitzien 👇

👉 Op zondag 12 november gaan we massaal naar de klimaatmars in Amsterdam.

👉 Op donderdagavond 16 november zal Agnes Jongerius (PvdA, lid van Europees Parlement) Eindhoven bezoeken. Samen gaan we met haar in gesprek en gaan we langs de deuren.

👉 Op vrijdag 17 november komen Suzanne Kröger (GroenLinks, #7 op de lijst) en Joris Thijssen (PvdA, #16 op de lijst) naar Eindhoven. Met hen voeren we einde van de ochtend campagne om zoveel mogelijk studenten te bereiken!

👉 Op zaterdagochtend 18 november is Esmah Lahlah (GroenLinks, #2 op de lijst) in onze mooie stad. We gaan met haar in gesprek en aansluitend flyeren op de Woenselse Markt.

👉 Ook gaan we de komende weken meerdere keren per week langs de deuren en zijn we de laatste dagen veel in de stad, bij het station en op markten te vinden.

Met ruim 200(!) GroenLinks en PvdA vrijwilligers gaan we de eindsprint in. Nog maar een paar weken alles op alles en we hebben er 4 jaar profijt van!

Jouw hulp hebben we ook nodig! Nog geen lid van de whatsappgroep? Doe dat dan alsnog en kom helpen ✊

suzan
Suzan Godding, campagneleider

Suzan: "Iedereen die heeft geholpen nodigen we uit om samen naar de uitslagen te kijken op de Uitslagenavond van GroenLinks en PvdA in Eindhoven. Laten we samen proosten op een spectaculair resultaat dat de koers van Nederland écht kan verleggen."