Nieuws

Kom naar de lijsttrekkersverkiezing voor de gemeenteraadsverkiezing van volgend jaar

Volgende week donderdag, 1 juni, is het moment daar. Het einde van het politieke jaar komt in zicht, maar we schakelen volgende week juist op bij GroenLinks. Volgend jaar zijn de verkiezingen waar wij als GroenLinks het succes van de landelijke verkiezingen willen doorzetten. En dit start met het kiezen van onze lijsttrekker. De leden stemmen tijdens deze ledenvergadering voor de nieuwe lijsttrekker.  

Lees verder

18 juni samen in gesprek over het verkiezingsprogramma

Op 21 maart 2018 zijn er verkiezingen voor de gemeenteraad. De voorbereidingen binnen GroenLinks zijn al volop gaande. Zo is een groepje bezig met het schrijven van het verkiezingsprogramma.

We willen daarbij echter zo veel mogelijk mensen betrekken. Daarom organiseren we op zondag 18 juni in de middag een bijeenkomst waarin we samen praten over de hoofdthema’s van ons programma. De bijeenkomst is openbaar. Ook mensen die geen lid van GroenLinks zijn willen we graag bij de discussie betrekken.

Lees verder

GroenLinks steunt versmalling en vergroening Vestdijk volledig

Betere luchtkwaliteit, meer groen in ons centrum, een betere waterhuishouding en uitwerking van de visie voor een autoluwe binnenstad. Dat zijn de redenen dat GroenLinks Eindhoven pal achter de geplande werkzaamheden van de Vestdijk in het centrum staat. Het zal tijdelijke problemen opleveren, maar uiteindelijk gaat het over een leefbaar Eindhoven met gezonde lucht en meer groen. 

Lees verder

Pagina's