Nieuws

Bestuursleden gezocht!

Wij zoeken een bestuurslid scouting & opleiding en een bestuurslid vrijwilligers & activiteiten. Ben je gemotiveerd om binnen GroenLinks Eindhoven e.o. bestuurstaken op je te nemen? Initieer je graag zelfstandig of gezamenlijk projecten en initiatieven? Kan je mensen enthousiasmeren zich in te zetten voor een gezamenlijk doel? Of heb je oog voor nieuw (politiek) talent? Dan zoeken we jou! Lees alle info in de bijgevoegde vacaturetekst.

Lees verder

Max Tollenaar nieuwe voorzitter afdeling Eindhoven e.o.

Na 6 jaar deel te hebben genomen aan het bestuur van afdeling Eindhoven e.o. waarvan 5 jaar als voorzitter, vond Miriam van der Smissen het tijd worden het stokje over te dragen. Het bestuur heeft daarom, tijdens de ALV van woensdag 4 september, Max Tollenaar voorgedragen als haar opvolger. De leden hebben hiermee met een meerderheid van stemmen ingestemd.

Lees verder

Maidenspeech Bart Habraken: een hoopvol betoog over de jaarrekening 2018

Raadslid Bart Habraken debuteerde op 27 augustus in de raadsvergadering met zijn maidenspeech. In zijn betoog reflecteert hij op de jaarrekening van 2018. Hij spreekt hierbij de hoop uit dat Eindhoven vol energie de blik vooruit richt na een financieel lastige periode. Het betoog werd ontvangen met een luid applaus. 

Lees verder

Eerste editie stadscafé040

Donderdagavond 11 juli jl. heeft GroenLinks Eindhoven het eerste Stadscafé040 georganiseerd. Een plek waar we met Eindhovenaren op een laagdrempelige manier in gesprek gaan over wat er speelt in onze stad. De eerste editie werd georganiseerd samen met RADAR, bureau voor gelijke behandeling en tegen discriminatie. Het Stadscafé040 werd georganiseerd in café het Rozenknopje. Een café waar gelijkheid hoog in het vaandel staat.

Lees verder

Rik Thijs nieuwe wethouder gemeente Eindhoven

Afgelopen dinsdag 11 juni werd voormalig fractievoorzitter Rik Thijs geïnstalleerd als wethouder van klimaat & energie, openbare ruimte & groen. We namen hiermee helaas afscheid van Jan van der Meer. Bart Habraken nam de vacante raadszetel binnen GroenLinks over.

Lees verder

Pagina's