Uitje bij het Parktheater met GroenLinks Regio Eindhoven

Hierbij nodigen we je uit voor een informeel uitje met GroenLinks om gezellig bij te kletsen en van cultuur te genieten. Speciaal voor ons geven Marcel Osterop en Frank van Kasteren een inleiding om een inkijkje te geven in hoe zo’n voorstelling en de muziek tot stand komt. Hoe verhoudt je je als podiumkunstenaar tot de actualiteit en het nieuws? Welke rol heeft lokale politiek als het gaat om podiumkunst? Alle nummers werden gemaakt tijdens een Orde avond en zijn steeds gebaseerd op een belangrijk nieuwsfeit uit de actualiteit van de afgelopen vijf jaar.

In januari 2015 speelden deze muzikanten een aantal van hun liedjes op onze nieuwjaarsborrel. Nu anderhalf jaar later zijn deze liedjes uitgegroeid tot een muzikale theatervoorstelling.

Donderdag 20 oktober
19.45 drankje van het huis
20.00 inleiding van Marcel en Frank in de publieksfoyer bij de open haard
20.30 voostelling
21.30 Borrel!

Leuk als je erbij bent! Meld je aan door een mailtje te sturen naar sofiefaes@hotmail.com. Het kaartje kun je zelf kopen (12,50,-) via onderstaande link. Drankjes zijn van het Parktheater en GroenLinks. https://www.parktheater.nl/programma/?maand=2016-10-20#modal=/programma/5695/Marcel_Osterop/Nu_het_stof_is_gaan_liggen/

Groetjes,
Ook namens bestuur en fractie,
Sofie Faes (Werkgroep Groen)