Het wordt een andere campagne dan we gewend zijn. Deze crisis laat juist zien hoe belangrijk groen en links leiderschap is. We hebben jouw inzet nodig om mensen te bereiken! Hoe?

👉WORD BUURTCAMPAIGNER
Normaalgesproken gaan we tijdens huis-aan-huis acties ingesprektoon met mensen. Voorlopig gaat dat niet door in verband met corona. Om toch mensen te bereiken is er een drukwerkcampagne: het bezorgen van een brief van Jesse. 
Kun jij de komende tijd een paar uurtjes missen om de brieven te bezorgen? Tijd kun je zelf indelen! We gaan werken met verschillende bezorgslots waar je voor kan inschrijven. Laat ons weten door een mail te sturen naar campagne@groenlinkseindhoven.nl en je krijgt een email van ons zodra de slots bekend zijn en je kan inschrijven.
Waar zijn we op zoek naar buurtcampaigners?
📍Eindhoven
📍Veldhoven
📍Waalre
📍Son en Breugel
📍Best
📍Oirschot
📍Bergeijk

👉WORD ONLINE CAMPAIGNER
Heb je online skills? Ben je bijvoorbeeld een tech savyy developer, staat jouw telefoon vol met selfmade memes of ben je een bijdehante wijsneus die scherpe Facebook comments kan plaatsen? Meld je dan hier aan!

Meld je aan op https://groenlinks.nl/doe-mee of mail naar campagne@groenlinkseindhoven.nl , want we kunnen jouw hulp snel gebruiken! 💪