Mijn naam is Max Tollenaar en sinds september 2019 ben ik de voorzitter van de afdeling Eindhoven. Ik woon in het mooie Eindhoven en in het dagelijks leven werk ik als strategisch adviseur voor een Brabantse gemeente. In mijn vrije tijd kook ik graag en kijk ik naar spannende series en de koers.

Negen jaar geleden werd ik lid van GroenLinks. Omdat ik wilde bijdragen aan een groener en eerlijker Nederland. Ik was onder meer actief in het bestuur van de afdeling Roermond en 1,5 jaar landelijk bestuurslid van DWARS, GroenLinkse jongeren. Op mijn 22e werd ik gekozen als lid van de Roermondse gemeenteraad. Na vier mooie jaren stopte ik. Niet omdat het werk af was (in tegendeel), maar omdat ik wilde verhuizen naar Brabant.

Die ambitie is gerealiseerd, maar mijn handen jeuken om ook weer aan de slag te gaan met mijn grote hobby: politiek.Toen ik werd benaderd met de vraag of ik de nieuwe afdelingsvoorzitter wilde worden, twijfelde ik daarover geen moment!

In de regio Eindhoven liggen enorme kansen voor GroenLinks. Samen met onze leden, sympathisanten en het bestuur ga ik graag aan de slag om onze ambities te realiseren! Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten!