Waarom is GroenLinks jouw partij?

GroenLinks is voor mij DE partij die strijd voor mens en natuur. Dat je daarbij jezelf mag en kan zijn is ook hoe ik naar de wereld kijk. Ik pas bij GroenLinks en GroenLinks past dus goed bij mij😊.

Hoe ziet jouw ideale Eindhoven eruit?

Mijn ideale Eindhoven is een Eindhoven waar je jezelf mag en kan zijn. Dat er meer dan voldoende groen is om je te ontspannen. Voldoende fietspaden om door Eindhoven heen te fietsen. Genoeg sportmogelijkheden en bedrijvigheid om heel fijn te wonen en te werken.  

Hoe bereik je jouw idealen het beste?

Door mezelf te zijn en te blijven. Te vertrouwen op waar ik vandaan kom en dat het mijn kompas is om het goede te realiseren.

Wat heb jij aan het eind van deze termijn (hopelijk) voor elkaar gekregen?

Het vereenvoudigen van het sociaal domein zodat inwoners zo snel en effectief mogelijk geholpen worden. Een Eindhoven dat gezondheid nastreeft voor iedere Eindhovenaar en toegankelijk is. En eendiverse stad waarin je jezelf mag zijn wie je ook bent en waar je ook vandaan komt.

Hoe ben je in de politiek beland?  

Ooit werd ik gevraagd door een collega om eens mee te gaan naar een politieke bijeenkomst bij GroenLinks. Ik werd daar zo warm ontvangen, dat ik direct voelde dat ik bij deze club hoor.  

Wie is jouw rolmodel?

Mohammed Rabbae

Wat is je grootste talent?

Het gesprek aangaan. Dat vergt luisteren, vragen en niet oordelen.  

Waar mogen we je voor wakker maken?

Het liefste niet 😊 

Waar ben je trots op?

Dat ik vader ben van 2 prachtige kinderen.  

Wat is je favoriete plek in Eindje en waarom?

De verschillende Cruijf Courts in Eindhoven.

Heb je een muziektip? 

All Green – Let’s stay together